Бърлогата на Скункса

размисли и страсти

Историите трябва да бъдат разказвани

Posted by Skunksa на 15/10/2009

Всеки от нас има някаква история, някои хора имат и много, а други малко. Историите на всички са различни, като понякога са интересни, друг път са шокиращи, трети са откровено скучни или просто неразбираеми. Всяка история обаче си струва да бъде разказана, а не премълчана и заради това е време да обявим конкурс за най-интересна лична история. Награди няма, краен срок също. Единственото изискване е да е грамотно (в допустимия минимум) написана, да се доближава до реалността (позволяваме малко „художественост”, но отново в някакви граници) и ако искате може да смените имената на участниците с измислени такива.

Ще си запазя правото най-интересните да публикувам в специален раздел в личния си блог (тук), за да не бъдат изгубени сред плявата, която ще покълне и се надявам, че няма да имате нищо против. Авторите ще бъдат изрично споменати с ник или име (ако искат да оставят такова). Ще помоля и потребителите да публикуват мнения с лични истории и да се въздържат от каквито и да е коментари, които ще разводнят темата.

Също искам да спомена, че се търсят всякакви истории, които са интересни – това означава, че обхващат целият диапазон от сълзливо-драматични до неописуемо кретенски и смешни, но и сами разбирате, че голямо значение има и автора, неговият стил на писане и дар слово, затова и не правим състезание, където да има победител и победени, а просто ще се забавляваме.

ПП. Знам, че съм повторил история 1000 пъти в три изречения, но това е специално търсен ефект.

Advertisements

Един коментар to “Историите трябва да бъдат разказвани”

  1. […] 3.  Истории  (предстои запълване с интересности) […]

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: